Csere vagy tisztítás?

Amennyiben eltömődött a részecskeszűrő az autóban és hibát jelez a fedélzeti számítógép, vagy azt vesszük észre, hogy autónk teljesítménye lecsökkent, akkor felmerül a kérdés, hogy mit is kellene csinálni? Általában elvisszük az autónkat szervizbe, hogy gyors és hatékony megoldást találjunk a hiba orvoslására. Ha szakszervizbe visszük az autónkat, akkor valószínű, hogy a részecskeszűrő cseréjét javasolják majd nekünk. Egy szűrő beszerzése 100 ezer forint körül kezdődik, plusz a ki- és beszerelési díj. Egy nagyobb kategóriás autónál ez az összeg pedig még magasabb lesz.

Amennyiben nem szeretne több százezer forintot költeni egy új részecskeszűrőre, akkor érdemes a szűrő tisztításán elgondolkodni. Egy személy autónál a tisztítás szereléssel együtt 50 ezer forint körül mozog, így elég sok pénzt spórolhat meg magának az ember.

Sajnos van olyan eset, hogy a tisztítás nem oldja meg a problémát, ilyenkor viszont elkerülhetetlen a részecskeszűrő cseréje.

Rólunk

Vállaljuk a részecskeszűrők tisztítását minden autótípusnál, beleértve az autóbuszokat, teherautókat, kamionokat is, garanciával, szereléssel vagy szerelés nélkül. A vállalási árainkat az “Áraink” menüpontban találja. Várjuk hívását!

Elérhetőségek

Telefon: +36 30 331 3291

Email: info@reszecskeszuro-tisztitas.com

FaceBook: https://www.facebook.com/fap.dpf/

© 2019 NicaGaming All Rights Reserved

Search