Hogyan lehet javítani, ha eldugult a részecskeszűrő?

A legelegánsabb megoldás begurulni egy márkaszervizbe és párszázezer forintért kicseréltetni a részecskeszűrőt. Ha nem akarja rákölteni minden 70-100.000 kilométer után ezt az összeget a cserére, a második megoldásnak a részecskeszűrő eltávolítása, vagy átfúrása jut eszébe. Sajnos a motor elektronikája ezt azonnal érzékeli és hibásnak vélve az autót, nem engedi a további közlekedést. Valamint a következő műszaki vizsgán is megbukik az autója, mert nem fog megfelelni a környezetvédelmi szabványoknak a részecskeszűrő nélkül.

Egyetlen pénztárca-kímélő megoldás marad: a részecskeszűrő tisztítása. Ezzel a módszerrel tökéletesen meg lehet oldani a problémát, az autója újra tökéletesen használhatóvá válik.

A tisztítás előtt a szakembereink megnézik az eltömődött részecskeszűrőt, megállapítják, hogy a részecskeszűrő milyen típusú, mert csak úgy lehet hatékony szűrő tisztítást végezni, ha ismerjük az adott szűrőt.

A tisztítás során nagy oda figyeléssel és gondossággal szereljük le a részecskeszűrőt. A részecskeszűrő tisztítása során mindig alapos tisztítást végzünk, hogy a használat során lerakódott szennyeződések teljes mértékben eltávolodjanak a részecskeszűrőből.

Minden esetben kíméletes vegyszer menetes tisztítást végzünk, hogy az ipari porcelán filter ne sérüljön a vegyszertől. A vegyszeres beavatkozás során, megsérülhet a szűrő anyagának a szerkezete, ez pedig a részecskeszűrő újbóli korai eltömődéséhez vezethet.

A részecskeszűrő tisztítása 60.000 – 100.000 kilométer után aktuális, a tisztítás során a szűrő 99-os újkori állapota érhető el. Tehát a szűrő tisztítás a legkedvezőbb megoldás az eltömődés során.

Ajánlott DPF-es olaja cseréje a részecskeszűrő tisztítás során!

Rólunk

Vállaljuk a részecskeszűrők tisztítását minden autótípusnál, beleértve az autóbuszokat, teherautókat, kamionokat is, garanciával, szereléssel vagy szerelés nélkül. A vállalási árainkat az “Áraink” menüpontban találja. Várjuk hívását!

Elérhetőségek

Telefon: +36 30 331 3291

Email: info@reszecskeszuro-tisztitas.com

FaceBook: https://www.facebook.com/fap.dpf/

© 2019 NicaGaming All Rights Reserved

Search