Miért fontos a részecskeszűrő tisztítása

A részecskeszűrő a dízelmotorhoz kapcsolódik, minden dízel személy- és teherautóban, amely EURO 4-es, 5-ös motorral van szerelve, illetve minden újabb gépjárműben megtalálható ez a szűrőrendszer. A részecskeszűrő szerepe az, hogy az égés során keletkezett káros anyag kibocsátást csökkentse.

Amikor a szűrőben a korom mennyiség eléri az előre meghatározott értéket, akkor a motorvezérlés elégeti a az összegyűlt kormot, ezzel a szűrő regenerálja magát. A vezérlés megváltoztatja a befecskendezés módját, illetve a motor által beszívott levegő útját megváltoztatja. Ezt a folyamatot észre sem lehet venni menet közben.

A részecskeszűrők lehetnek kerámiából vagy zsugorfémből, de anyagtól függetlenül rendszeres időközönként igényli a műszeres tisztítást is, azaz a lerakodót és nem égett el koromtól kell megtisztítani. Ha nem tesszük meg a részecskeszűrő tisztítását, akkor a motor teljesítménye csökken, sőt a turbót tönkreteheti.

Rólunk

Vállaljuk a részecskeszűrők tisztítását minden autótípusnál, beleértve az autóbuszokat, teherautókat, kamionokat is, garanciával, szereléssel vagy szerelés nélkül. A vállalási árainkat az “Áraink” menüpontban találja. Várjuk hívását!

Elérhetőségek

Telefon: +36 30 331 3291

Email: info@reszecskeszuro-tisztitas.com

FaceBook: https://www.facebook.com/fap.dpf/

© 2019 NicaGaming All Rights Reserved

Search